23 Şubat 2014 Pazar

REASON TO BREATHE / Kitap Yorumu

Gönderen Unknown zaman: 05:44

" In the balance of love and loss, it was love that made me struggle to... Breathe."


Oh. My. God.

Üç kelime. Sadece bu üç kelime belirdi kafamda kitap bitince. 

Duyguların o kadar yoğun olduğu bir kitap ki... Bir insanın bu kadar çok şeyi aynı anda yaşayabildiğine inanamıyorsunuz. ve karakterler... Emma, Evan, Sara, Anna...

Bu kitap Emma'nın hayatını anlatıyor. Tabi buna hayat diyebilirseniz.Ancak o yaşadığı her şeye rağmen hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Bu yüzden kendini okuluna veriyor. İyi notlar alıp aktivitelere bol bol dahil oluyor. Ama buna rağmen çevresindeki herkes ona, o yokmuş davranıyor. 

Hayatı cehennemden beter. Ancak yine de tek bir iyi tarafı var. Sara. En yakın arkadaşı. Ayakta durmasına yardım eden sırdaşı.
Sonradan hayatına bir de Evan giriyor.Tüm kızların hayalindeki erkek. Ne diyebilirim ki. Çekici, komik, yakışıklı, iyi niyetli, yardımsever, eğlenceli... Ancak Evan, Emma'nın hayatında olması gereken doğru şey değil. En azından Emma öyle sanıyor. Daha fazla bilgi vermeye gerek yok sanırsam. Yürek burkan ve kendi hayatımıza bir kere daha şükretmemizi sağlayan müthiş bir kitap.

Ancak kitabın sonu... Beni ağlattı diyebilirim. Çok ama çok büyük bir Cliffhanger (bilmeyenler için; sonu tam belli olmayan ve seni ikinci kitabı okumaya zorunlu bırakan kitap sonları) ile bitiyor.

Tek yapacağınız şey bu kitabı gidip almanız ve hemen okumanız. Türkiyede nerelerde var tam bilmiyorum ancak remzi de olduğundan eminim. Ya da sadece internetten sipariş edin. 
İyi okumalar!

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Once Upon A Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review