23 Şubat 2014 Pazar

The Coincidence of CALLİE & KAYDEN / Kitap Yorumu

Gönderen Unknown zaman: 06:11

Acının, aşkın, arkadaşlığın ve en önemlisi herkesin kurtulabileceğinin hikayesi...

 Tamam kitabın adı saçma gelebilir çünkü söylemesi yaklaşık bir dakikanızı alıyor. Ama değer. Kesinlikle ama kesinlikle değer. 

"In the existence of our lives, there is a single coincidence that brings us together and for a moment, our hearts beat as one."

Kayden ve Callie'nin ikisinin de geçmişlerinde yaşanmış bazı problemleri var. Bir gün Callie, Kayden'ın hayatını kurtarıyor ve daha sonra Kayden onu bir türlü aklından çıkaramıyor. Yine acıklı bir kitap. FAZLASIYLA. 

Zamanla birbirlerine karşı duydukları güven duygusu güçleniyor ve arkadaşlıkları, birbirlerine karşı hissettikleri duygular karşında duramıyor ve... Söylemeyeceğim çünkü okuyacaksınız.

"It's amazing how the things you remember forever are the things you'd rather forget and the things you desperately want to grasp onto seem to slip away like sand in the wind."

Ancak kitabın sonu neydi öyle. Birinin bana nasıl nefes alındığını tekrar hatırlatması lazım. Yine bir lanet olası Cliffhanger.



Okumanız gereken müthiş kitaplardan biri. Fazla geç kalmadan okuyun çünkü daha okumanız gereken serinin devamı var . Herkese iyi okumalar! 

“I can do pain. That’s the easy part of life. It’s everything else, happiness, laughter, love, that’s fucking complicated.”



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Once Upon A Time Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review